Welkom bij de Cananefaatsche Aanneming Maatschappij

Onze organisatie is ontstaan vanuit een oude jeugdsentiment. Boezemvrienden die doen denken aan de Haagsche jongens krentenbrood. Na vele jaren elkaar uit het oog te zijn verloren, zijn wij door toeval elkaar tegen het lijf gelopen op de werkvloer. Het klikte weer als van ouds.

De afgelopen 4 jaar hebben wij veelvoudig en nauw samengewerkt aan bouwwerken. De verschillende facetten die wij beheersen vullen elkaar synchroniserend aan als een symfonie.

Wat wij voor elkaar over hebben en de omgang daarin, bracht ons tot het punt te evalueren wat onze doelen zijn binnen de bedrijfsvoering in de toekomst. Het was al snel duidelijk dat wij begrepen dat wij met onze vaardigheid en kunde, ons wilde distantiëren van de doorsnee ZZP’r. Wij willen een bedrijf wat bekent staat om zijn passie, betrouwbaarheid, duurzaamheid, hoogwaardigheid en veerkracht.

Door de geschiedenis heen, kunnen wij aan de manier van bouwen en de materialen die zijn gebruikt, dateren uit welk tijdbestek het bouwwerk stamt. De architectuur in het bouwwerk verraad als een handtekening de architect die het heeft ontwikkeld. Veelal katholieke architecten zijn de grondleggers van onze traditionelen iconische infrastructuur. De traditionele manier van bouwen en zijn schoonheid heeft geleid naar interesse van de geschiedenis van de Nederlandse bouwkunde. Herenpanden, vissershuisjes, bewaardershuisjes, grachtenpanden, kerken, grachten en bruggen, zijn een iconische entourage in het straatbeeld van onze cultuur.

“Zie “Cananefaten” als u meer wilt weten over onze cultuur en geschiedenis. Want, waar komen wij Nederlanders nou eigenlijk vandaan? Hoe zijn wij hier nou eigenlijk gehuisvest? En wie waren de oorspronkelijke bewoners van Nederland? Hoe en waar is de markteconomie van Nederland tot stand gekomen? Hoelang bestaat Nederland al?”

De kennis en ervaring is veel uit doorgegeven van opa op vader, en vader tot zoon. Wij zijn in en met de bouw opgegroeid. Het gemak waarmee het bouwen ons af gaat en knijzen, wij het bouwen in de genen hebben. Wij zijn geboren bouwers!

Ons team zijn gediplomeerde vakmannen, die de nodige diploma’s, certificaten en deelnames bezitten. Wij volgen cursussen om ons te blijven ontwikkelen binnen de bedrijfsvoering. Wij investeren in onszelf en in de toekomst.

Wij zijn, de Cananefaatsche Aanneming Maatschappij!

Contacteer ons voor passende offerte